Hakkımda

14 Şubat 2014 Cuma

Sevgililer Günü Pastasız Olmaz :)))

Sevgililer gününü çok önemsemem ben, zaten artık sevgili değiliz diye de bayat bir espiri yaparım :))))) Ama bugün için pasta yapmayı çok istemiştim, yani hiç sipariş olmasa kendimize yapacaktım :)

Çok şükür istediğim oldu :) Bu şirin pastayı yaptım. Bu işin en çok da  tasarlama kısmını seviyorum. Mesela bir pasta yapmayı planlıyorum ama bazen hayal gücüm öyle farklı şeyler üretiyor ki, uykumda bile nasıl yapsam diye düşünüyorum :) İşte şu aşağıda görceğiniz şemsiye için de nasıl daha sevimli olur derken bu fikir çıktı ortaya, biraz terzilik de yaptım hani :) Ama çok cici olmuş dimi :)

sevgililer günü pastası

şeker hamurlu pasta


8 yorum:

  1. bence de sevgililer günü pastasız olmaz

    YanıtlaSil
  2. Hayal gücüne ve yeteneğine hayranım canım;) pasta çok güzel olmuş;)Şemsiyeye bayıldım ne kadar romantik ve orijinal bir fikir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım :)zaten pasta yapmayı en çok bu yüzden seviyorum, önce hayal ediyorum sonra hayata geçiriyorum :)

      Sil
  3. selamlar geldim bile hayırlı olsun yeni hesabın:) pastalar harika görünüyor ellerine sağlık ..son zamanlarda ben uzak kaldım bebek gelince böyle oldu ama en kısa zamanda döneceğimmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol :) hayırlı olsun bebiş, benimde 2. oğlum mayısta gelecek kısmetse, bende biraz ara verebilirim :)))) rabbim hepimizinkilere uzun sağlıklı ömür versin ...

      Sil
  4. Ne kadar yeteneklisiniz.. Bu yeteneği gördükçe içim gidiyor :) Ellerinize sağlık.

    Ben kozmetik blogu tutuyorum, ilginizi çekerse beklerim bana da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, hoşgeldiniz. Makyaj konusunda pasta kadar başarılı değilim ama hep merak da ederim, bu da bir yetenek sonuçta :) Mutlaka uğrayacağım :)

      Sil