Hakkımda

30 Mart 2014 Pazar

Şekerden Çiçekler

Allahım, çok şükür bir hayalim daha gerçek oldu.Ne mi ??? Şekerden çiçekler.Çok çok istiyordum bunu yapmayı, uzun süredir de araştırıyordum nerde nasıl öğrenirim diye, sonunda oldu.Doğumdan önce bunu da hallettim :)) Sonra biraz zor olurdu tabii 2 bebeyle :)

İşte çiçeklerim burada, yenilebilir şeker hamurundan çiçekler. Artık söz , nişan, düğün pastalarınızda da birlikte olacağız kısmetse :))))

pastaandpasta

pasta&pasta

nişan pastası

10 yorum:

  1. Çok güzellermiş canım,eminim harika işler ortaya çıkarırsın ve kendini daha çook geliştirirsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkürler, gittikçe daha heyecanlanıyorum, daha bir hevesleniyorum ve inan bu işte örnek alıyorum dediğim kişiler bile şaşırıyor yaptıklarımı görünce ve ben çok mutlu oluyorum :)

      Sil
  2. hadi canııııım :) ilknur sen gerçekten kendini aştın,bunlar tek kelimeyle müthiş.ne kadar gerçekçi ve hoş.sen bu iş için yaratılmışsıın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yaaaa gerçekten çok mutlu oluyorum yorumlarınızı okudukça, kurs hocası bile sen gerçekten ilk defa mı çiçek çalışıyorsun, sanki daha önce yapmış gibisin, elin çok yatkın dedi :)) bende şaşırıyorum bazen ama öyle çok severek yapıyorum pastaları, şeker hamurunu elime alınca birden başka biri oluyorum sanki :))))

      Sil
  3. aa ne güzel. erguvan da yapsan yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu da yaparım yakında, artık başladım bir kere durdurulamaz bu :) :) :)

      Sil
  4. Ya ben bayıldım bayıldımm o kadar zor ki senin amatörce bu işe başladığına inanmak!Ne cevher varmış içinde yahu yıllarca nasıl sakladın onu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet evet bende şaşırıyorum bazen, çok diyorum niye daha önce başlamamışım bu işe, belki şu an çok daha farklı bir yerdeydim ama olsun zararın neresinden dönersek işte :) Ama hatırlıyorum ilkokul öğretmenim demişti anneme bu kızı güzel sanatlara yönlendirin diye, keşke dinleseymiş annemler...

      Sil
  5. canım kursu nerde aldın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kursa gitmedimki dermişm :) Ayşem Öztaş canım :)

      Sil